Nákladní kolo nejen pro přepravu zboží

Náš elektrický nákladní městský kolo Cargo City jsme vytvořili s ohledem na to, aby byl skutečně „městský odolný“, všestranný dopravní prostředek, který nabízí alternativu pro různé dopravní účely a požadavky.

Cargo se vyznačuje čistým, neutrálním designem – jeho skvělost spočívá ve funkčnosti. S chytrými a promyšlenými řešeními jsme se snažili co nejlépe uspokojit potřeby budoucích uživatelů. Jezdí na 20 palcových kolech, což umožňuje, aby se naše kolo snadno pohybovalo i v těsných městských situacích. 

 

Gepida Cargo

 

O pohodlí se stará nastavitelný představec, pohodlné sedlo a přirozená jízdní pozice. Dále není třeba vybírat, v jakém oblečení se posadíme na sedlo – protože kryt řetězu a blatníky zajišťují, že zůstaneme čistí i za deštivého počasí. Ve večerních hodinách nám cestu osvětluje 2x 50 lux Trelock VEO50.

 

 

Na kole najdeme hydraulické kotoučové brzdy, pneumatiky Schwalbe Super Moto s ochranou proti defektu, motor Bosch vyvinutý speciálně pro nákladní kola a bezstupňovou nábojovou převodovku Enviolo, které všechny představují kvalitní hodnotu pro Cargo.

 

Gepida Cargo Bosch

 

A teď k jádru věci: díky nosnosti 200 kg můžeme efektivně vyřizovat nejen velký nákup nebo záležitosti naší vlastní firmy, ale také bez problémů odvézt děti do školky nebo školy. Díky integrované opěrce sedla a volitelně montovatelné lavici a stupačkám se naše nákladní kolo během okamžiku promění v osobní dopravní prostředek. Kromě zadního nosiče můžeme zatížit i přední část kola. Díky širokému provedení má přední úložný prostor také významnou kapacitu.

 

Gepida Cargo Bags

K funkčnosti a všestrannosti kola Cargo přispívají také boční a přední tašky, které lze dokoupit samostatně. A pokud chceme pravidelně přepravovat těžká břemena: můžeme jej vybavit dvojitou baterií (2x 500Wh), což zdvojnásobuje náš dojezd - v režimu ECO můžeme ujet až 130-150 kilometrů.

 

Gepida Cargo 500Wh

Celkově je Cargo velmi všestranné, pohodlné kolo přizpůsobené městským podmínkám, které se cítí nejlépe, když je naloženo: ať už jde o děti, víkendový nákup nebo profesionální přepravu zásilek.