Miliare: Pokud jste otevření skládání.

Gepida Miliare zároveň reaguje na stále se objevující potřeby uživatelů na trhu a zároveň představuje výzvu k inovativnímu rozšíření naší nabídky. Na mnoha oblastech městské dopravy nabízíme kvalitní a skutečně funkční alternativy. Naše elektrokola jsme navrhli s moderním vzhledem s důrazem na funkcionalitu a účinnost. Ani Miliare není výjimkou z tohoto přístupu.

S narůstající městskou mobilitou se stále více lidí připojuje k síti cyklistické dopravy, a to nejen obyvatelé centra města, ale také předměstí. Proto jsme považovali za opodstatněné vytvořit takové kolo, které spojuje pohodlí a výkon elektrických kol s nezbytně kompaktním designem pro dojíždění. Nízká výška rámu, 20palcová kola, krátký rozvor a zejména rychlé zavírání s možností upevnění systémem Clickfix umožňují, aby se Miliare osvědčila i tam, kde selhávají jiná kola.

 

 

Můžeme ho přepravovat ve veřejné dopravě i v zavazadlovém prostoru našeho vozu. Pohyb v složeném stavu nepředstavuje žádný problém, protože ho můžeme snadno táhnout za sedlem vybaveným rukojetí. Jeho vertikální řídítka lze také složit, čímž se kolo stává ještě kompaktnějším a podobá se spíše balíku.

 

 

Proto můžeme vybírat z dvou různých modelů - naši jednodušší Miliare jsme vybavili řetězovým pohonem, zatímco Pro verze má pohon řemínkem od společnosti Gates a sedlovku s tlumením. Obě naše modely jsou vybaveny převodovkou Nexus 8, motorem Bosch Active Line Plus Gen3 a akumulátory Powertube o kapacitě 500 Wh. Za rychlé zastavení tohoto obratného městského kola zodpovídají kotoučové brzdy Shimano MT200 a kotouče o průměru 160 mm. Reflexní pruhy na bocích pneumatik Schwalbe Big Apple zlepšují naši bezpečnost při noční jízdě na kole. Kromě toho přispívá zavazadlový nosič a blatník, který je součástí výbavy, k našemu každodennímu pohodlí.

 

 

V této oblasti nabízí skutečně univerzální a všestranné řešení pro skladování a přepravu - můžeme ho snadno vzít s sebou na veřejnou dopravu (vlak, metro) nebo na výlet s karavanem nebo lodí, ale může být také šikovnou volbou pro menší byty, kde je málo místa.

 

 

Pokud toužíte po skutečně kompaktním, městském všeslužebním vozítku - Miliare je řešením.